A vietnami nő kislányként szüleivel egy jobb élet ígérete miatt kerekedett fel, de valójában modern rabszolga lett belőlük. A kislányt végül szexrabszolgának adták el, 30 évnyi pokol után menekült meg teljesen összetörve.

Egy jobb élet reményében elhagyta otthonát egy vietnami család, de az 5 éves kislányuknak ez jelentette a 30 évnyi pokol kezdetét. Kínából Oroszországba szállították a gyermeket, ahol modern rabszolgaként gyümölcsöket kellett szednie, majd Franciaországba került, itt már a testét kellett áruba bocsátania.

30 évig használták ki a vietnami nő testét - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Több évnyi szexrabszolgaság után született egy fia, de a gyermeket 11 évesen elszakították a nőtől, őt pedig hűtőben átcsempészték Londonba, ahol folytatódott a kiszolgáltatottsága. Egy sötét pincében tartották hét másik emberrel együtt, természetesen itt is szexuális munkára kényszerítették, egészen addig a napig, amíg el nem tudott szökni. „Egy nap a fogvatartónk otthagyta a kulcsait az asztal sarkán. Egy kínai férfi pedig megkérdezte, hogy el akarok-e menekülni. Emlékszem, azt mondtam, hogy igen, így menekültünk ki. Nem volt rajtam cipő, mezítláb futottam. Egy órán át csak rohantunk" – mondta a nő, aki már több éve szabad, de egészen eddig nem volt képes beszámolni azokról a szörnyűségekről, amin keresztülment. Természetesen a sorozatos szexuális erőszak teljesen összetörte a nő testét, a gerince tönkrement, és rákos daganat alakult ki a mellében, de a nő így is boldog, és vannak tervei. Újra együtt lehet a fiával, és szeretné, ha egyszer elutazhatnának valahová – írja a Metro.