Mindenkinek vannak kínos pillanatai, de a civilek szerencséje, hogy az övékére általában nem kíváncsi ország-világ. A celebeknek azonban nagyon kell vigyázniuk, mert elég egyetlen botlás, ahhoz, hogy mindenki rajtuk nevessen, és bizony, ami egyszer felkerült az internetre, az ott is marad. Mindegy, hogy egy tényleges esésről, részeg dülöngélésről, vagy más kínos pillanatról van szó: örökké megmarad az emberek emlékezetében, vagy ha nem, akkor felelevenítjük.

Katy Perry esik, bukik
Nem nagy ügy, ha egy sztár elesik a színpadon, persze ettől még vicces, de az, amit Katy Perry produkált, zseniális és valószínűleg emlékezetesebb is, mint az előadása. Az énekesnő elesett és képtelen volt felkelni. Mintha jégen próbálkozott volna, de valójában egy szétkent torta miatt még segítséggel sem tudott két lábra állni. Nézni is kínos!

David Hasselhoff

A lánya készített videót David Hasselhoffról, és úgy tűnik, nagyon jó lecke volt ez a színésznek. A sztár részegen tért haza, és megpróbált hamburgert enni olyan gusztustalanul, ahogy embert még nem láttunk. Ez persze felkerült az internetre is, amiből aztán reklámot is csináltak, de a lényeg mégis az, hogy borzalmasan undorító, amit David Hasselhoff a hamburgerrel művel, és valószínűleg nem szerette volna viszontlátni.

Stohl Buci
Ha részeg videókról van szó, akkor Stohl András évtizedekkel ezelőtti felvétele abszolút viszi a prímet, ennél gyomorforgatóbb ugyanis még nem került fel magyar sztárról az internetre. Persze olyan régen volt, hogy talán igaz se volt, de az ember ezeket a pillanatokat nehezen felejti, ha egyszer már látta. Buci sem tud ettől a videótól megszabadulni, pedig biztosan nagyon szeretne...

Lilu
Neki nem részegség miatt kel felelnie, sokkal inkább egy elszólás miatt, ami hogy, hogy nem, felkerült az internetre. Még a zenecsatornás korszakában történt, és elkönyvelhető ifjúkori botlásként, de ettől még nem szép: az adás felvétele után egy nem publikus üzenetet küldött ki tudja, talán a nézőknek. „Sz**jatok le mind" – mondta teljes átérzéssel.

 Jennifer Lawrence  

A színésznő egyszerűen mindig kínos, mindegy, hol jelenik meg. Vele mindig történik valami, amiről aztán lehet beszéni. Nem is kell mondanunk, de szinte az összes Oscar-gáláján elesett, és más rendezvényen sem volt nagy szerencséje, ugyanis amikor épp nem elbotlott, akkor a ruhája szakadt szét. Lehet, a színésznő esetei az összes itt felsorolt között a legenyhébbek, de így együtt azért már bőven sok!