Ezért őszült meg néhány óra alatt Rubint Réka: videó

Rubint Réka Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendőzetlen őszinteséggel mesélt élete egyik legnagyobb traumájáról Rubint Réka. 

Schobert Norbi és Rubint Réka már korábban is meséltek a fitneszguru szívműtétjéről, ami az egész család életét gyökeresen megváltoztatta. Az elmúlás lehetősége annyira megrázta őket, hogy azóta még jobban igyekeznek értékelni minden percüket az életben.

Réka bevallotta, hogy életében nem aggódott még annyit, mint amikor a férje a műtőasztalon feküdt élet és halál között lebegve. Nem véletlenül mondják, hogy az ember beleőszül a stresszbe, hiszen az aggodalom belülről zabálja fel az ember szervezetét. Erről mesélt nemrég Réka is:

Rubint Réka: "Ha egészséged nincs, semmid nincs" Forrás: Facebook/Norbi Update

"Abban a 7 órában, amit a kezemet tördelve töltöttem a műtő előtt, egy sávban itt középen - szó szerint értsd Peti - megőszültem. Szívből kívánom, hogy senkivel ne forduljon ilyen elő. Az a félelem, az az aggódás, az a kétségbeesett kiszolgáltatott érzés: Zalán volt 1 éves, Norbika 6, Lara 8, ott voltam három pici gyerekkel. (...) Senkinek nem kívánom ezt az érzést, borzalmas volt. Úgyhogy mi akkor megtanultuk tisztelni az életet" - mesélte Réka könnyekkel küszködve Hajdú Péternek. A beszélgetés videóját itt tudod megtekinteni.

Schobert Norbiék többször is a csőd szélére került

Schobert Norbi elárulta, mekkora mínusszal szállt ki a tőzsdebizniszből, és hogyan bukta el az egykori teniszvilágsztárral, Andre Agassival tervezett üzleti partnerséget. Arról is mesélt, hogyan építette többször is újjá a vállalkozását és állt talpra a nehézségek ellenére. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.