Véletlenül bukott le az az orosz kannibál páros, akik akár 30 ember haláláért is felelős lehet. 

Krasznodarban él az az orosz házaspár, akiket most több ember brutális meggyilkolásával és megevésével is vádolnak. A gyanú akkor terelődött rájuk, mikor a férj elveszítette a mobilját, amelyben felfoghatatlan képek lapultak. Többek között egy olyan is, amelyen egy megcsonkított nővel pózolt. 

Ha sikerül bizonyítani, akár 30 ember brutális meggyilkolásáért is felelősségre vonhatják a párt 
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Nem sokkal ezután a képen szereplő holttest előkerült, de a férj tagadta, hogy köze lenne a nő halálához. Azt állította, hogy már így talált rá, de miután befőttesüvegben tárolt emberi kézfejet találtak a lakásában, elismerte a gyilkosságot. 

A 35 éves férfi azóta elismert még egy kannibalizmussal összekötött gyilkosságot, de a hatóságok szerint bőven van még mit kinyomozni. Véleményük szerint 1999 óta nagyjából 30 olyan esetről tudunk, amellyel a férfi és talán a felesége is összefüggésbe hozható - írta meg a CNN

Gyilkos apák, akik lemészárolták saját családjukat (18+)
Korábban már írtunk anyákról, akik a legősibb ösztön ellenére, megölték saját gyermekeiket, sőt beszámoltunk olyan esetekről is, amikor a család legjobb barátjában sem kellett volna megbízni. Most olyan ördögi apákat mutatunk be, akik érthetetlen okokból fordultak saját családjuk ellen. Sokkoló tartalom következik!