Egy különleges párral készült interjú az egyik tévés reggeli műsorban, de az adást meg kellett szakítani, mert a két házigazda nem bírta ki röhögés nélkül. 

A This Morning című reggeli műsor keretein belül készült interjú egy szerelmes párral, akik állítják, hogy akár egy öleléstől is lehet 18 órás orgazmusuk. Elmondásuk szerint a tantra szorgalmas gyakorlói, ezért szeretett volna velük beszélgetni a két műsorvezető: Holly Willoughby és Phillip Scofield. 

Az interjú során kiderült, hogy nagyon erőteljes, hangos orgazmusokat élnek át, ezért csodálják, hogy a szomszédok közül még senki nem tette ezt szóvá. Azt is elárulták, hogy akár a légzés is okozhat gyönyört, mire Phillip megkérdezte, hogy akkor ez most is éppen történik? 

Mire a párt azt felelte, hogy egy kicsit igen. Ekkor kapott röhögőgörcsöt a két műsorvezető, akik láthatóan nagyon küzdöttek, de nem tudták abbahagyni. Vörösödő fejjel ültek a stúdió kanapéján, de nem sokkal később meg kellett szakítani az adást - írta meg a Mirror

 

Öleléstől él át 18 órás orgazmust a házaspár (18+)
Ha a This Morningnak nem is, másnak sikerült interjút készíteni a párral: akár a légzéstől, a tánctól vagy az időjárástól is képesek elélvezni, így nem csoda, hogy már 8 éve házasok. A tantrikus tanfolyamon sajátították el azt a képességet, aminek hála akár 18 órán keresztül tart az élvezetük. Olvass tovább itt...