Hugh Hefner nagy nőcsábász hírében állt mindig is, és mindenki azt képzelte, hogy rengetegen veszik körül a Playboy-alapítót, de utolsó évei nem erről árulkodnak. Szomorúság és üresség jellemezte.

Egész életében nagy nőcsábászként ábrázolták a 91 évesen elhunyt Hugh Hefnert, aki nem is akart mást mutatni magából, mint ezt a képet, amit az emberek megszoktak és elfogadtak. Sok férfi tekintette őt példaképnek, akit még idősen is csinos lányok vesznek körül, és akinek egy nagy buli az élete. A valóság azonban távol állt ettől, főleg az utolsó éveiben. A Hollywood Reporter írója közelről is láthatta, milyen is valójában a Playboy alapítója, és az igazság nagyon elszomorító: hiába vették ugyanis körül sokan, igazából nem volt mellette senki. 

Hugh Hefner valójában szomorú és magányos voltForrás: AFP/Gabriel Bouys

"Igaz, hogy egy tucatnyi barátja rendszeresen járt Hugh Hefnernél, de egyikük sem volt igazán bensőséges kapcsolatban vele, ahogy a barátnői sem, akik csak átutazóban voltak Hefner házában és életében. Használták, mint egy átmeneti hostelt. Hefner tudott másokról gondoskodni, de nem talált olyan embert, aki odafigyelt volna az ő igényeire" - modta a riporter, akinek volt szerencséje megfigyelni Hefnert akkor, amikor senki nem látta. Elárulta, hogy a mágnás a múltja emlékei között élte utolsó éveit, hálószobájában mindent beborítottak a régi fotók, sötétség uralkodott ott. Törékeny, magányos és szomorú ember volt, aki képtelen volt a valódi intimitás elérésére, még úgy is, hogy nagyon vágyott volna rá. Ez a törékenysége nagyon szerethetővé tette őt" - árulta még el a riporter, aki szerint Hefner azért is élt olyan hedonista életet, mert valójában rettegett a haláltól.

Hugh Hefner özvegye, Crystal szerint a Playboy alapítója egy hős volt


Hugh Hefner 91 évesen távozott az élők sorából, a Playboy alapítójának özvegye viszont eddig nem szólalt meg a hatalmas veszteségről. Crystal most megtörte a csendet és elmondta, Hugh Hefner Amerika hőse volt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.