Az orosz rendőrség minden erejével azt a férfit keresi, aki brutálisan elverte a feleségét, illetve annak szeretőjét is. 

Napvilágra került egy videó, amelyben egy orosz férfi véresre verte a feleségét, illetve annak szeretőjét is. A felvételen jól látszik, ahogy a férj kegyetlen durvasággal üti a meztelenül fekvő nőt, aki a vérrel borított fejét próbálja védeni az ütésektől és rúgásoktól. 

A videón az is látszik, hogy a nő szeretője a földön hever egy törölközővel letakarva, és egyértelműen nincs magánál. Az elkövető az eset után elmenekült, az orosz rendőrség azóta is nagy erőkkel keresi.

"Már nagyon régóta vártam erre a pillanatra. Gondoltál te a gyerekeinkre, mikor összefeküdtél vele?" -kérdezte az ütések között a férj, Vasily. Arról nincs hír, hogy az áldozatok milyen állapotban vannak - írta meg a Mirror

4 pszichopata barátnő bosszúja (18+)
A bosszú, a fájdalom akkor a legkegyetlenebb, ha az ember nem is számít rá. Így történt ezekkel a férfiakkal is, akik sosem hitték volna, hogy barátnőjük, netán volt kedvesük ilyen eszközökhöz nyúlna. A pszichopaták egyik fő ismérve, hogy az ember elsőre, vagy épp másodikra egész biztos, hogy szimpatizálna vele, nem feltételezné, hogy árthat neki. Olvass tovább itt...