Német rendőrök keresik azt az elkövetőt, aki vélhetőleg tavaly október óta zaklat szexuálisan egy 4-5 év körüli kislányt. 

A német rendőrök idén júliusban bukkantak rá a neten olyan pornográf képekre és videókra, amelyeken egy 4-5 év körüli kislány látható. Az egyenruhások azóta is nagy erőkkel keresik az elkövetőt, akiről azóta sem tudnak túl sokat. 

Nagy erőkkel keresik a szőke kislányt, de egyelőre nincsenek túl jó hírekForrás: Dreamstime

Szövetségi ügynökök, nyomozók és bűnügyesek fogtak össze, hogy első körben megtalálják a kislányt, aztán pedig az elkövetőt/elkövetőket. Az eddig megszerzett információk alapján nagyjából tavaly októberben eshetett a gyermek áldozatul, és valószínűleg azóta is folyamatos bántamlazást kell elszenvednie. 

Már minden létező módon megpróbálták felgöngyölíteni az ügyet, de mivel nem jártak sikerrel, ezért feltöltötték a kislány képeit a netre, hátha valaki ráismer. A leírásból kiderül, hogy egy szőke hajú, barna szemű, 4-5 év körüli lányról van szó - írta meg a DailyMail

Csoportos nemi erőszakkal vádolják a híres rock bandát
Bizarr eset került nemrég napvilágra, ám azt még nem tudjuk, hogy mi az igazság: a hírek szerint a rock együttes tagjai megerőszakoltak egy lányt. A lengyel származású zenészek a vád szerint a Washington állambeli Spokane-ben léptek fel augusztus 31-én, ekkor történt az erőszak is, a turnébuszban.