Börtönbe kerülhet Hujber Feri

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc marihuána börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk információi szerint a 43 éves színész börtönbe kerülhet, ugyanis nem fizette ki azt a pénzbírságot, amit kábítószer birtoklása miatt szabtak ki rá.

Hujber Feri ellen július 21-én vádat emeltek, miután a házában marihuánát találtak. A színészt 322.000 forint bírság mefizetésére kötelezték, ám ő a közösségi oldalára is kiírta, hogy bizony nem fizet.

Hujber Feri börtönbe kerülhet Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu


"A kiszabott pénzbírság nyilvántartásba vétele 2017. szeptember 25-én megtörtént. A terheltnek a tértivevény átvételétől számított 15 naptári napon belül kell a pénzbírságot megfizetni. Erre azonban kérhet a bíróságtól részletfizetési kedvezményt. Amennyiben a bírság megfizetése nem történik meg, úgy a büntetésvégrehajtási bíró a pénzbírságot letöltendő szabadságvesztésre változtatja"
- nyilatkozta a lapnak Wenk Patrícia, a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára.

A lap megkereste Hujber Ferit is, de a színész nem reagált.

Hujber Feri szerint a szex a napi rutin része http://www.life.hu/sztarok/20171005-hujber-ferenc-a-szexualitas-lenyegerol-vallott.htmlHála az égnek, hogy itt van nekünk Hujber Feri, hiszen nélküle hogyan tennénk rendbe a szexualitással kapcsolatos tévhiteket? A színész ismét megmondta a tutit. TV + SztárokOrigoHatalmas fordulat: komoly döntést hozott meg Hujber Feri feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20170923-hujber-feri-felesege-egyedulallo.htmlCynthia a közösségi oldalán, egy apró beállítással tudatta, hogy végre elhatározta magát. TV + SztárokOrigoHajdú Péter beszólt Hujber Ferinek: lehülyézte - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170919-hajdu-peter-beszolt-hujber-ferinek-lehulyezte.htmlHajdú Péter Bochkor műsorában próbálta kitalálni, hogy egyes Facebook-posztok mely hazai celebekhez tartoznak: Hujber Feri kiírását ugyan nem sikerült megfejteni, de ettől még véleménye volt a sorokról a műsorvezetőnek: „Hú, ez valami hülye lehet". TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSchobert Norbi kihozza a börtönből Hujber Ferit, ha lecsukjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170908-schobert-norbi-kihozza-a-bortonbol-hujber-ferit-ha-lecsukjak.htmlAhogy írtunk róla, börtönbe kerülhet Hujber Feri, ha nem fizeti ki a füvezéséért járó pénzbírságot. Az üggyel kapcsolatban most Schobert Norbi is megszólalt. TV + Sztárok--Hujber Ferit az apósa eltiltaná a gyerekektől http://www.life.hu/sztarok/20170831-hujber-ferit-eltiltanak-a-gyerekeitol.htmlHujber Feri körül egyre csak durvul a helyzet. Már a közvetlen környezete sem nézi jó szemmel amit csinál. TV + Sztárok--Hujber Feri megfizet a füvezésérthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-fuvezes-miatt-kapta-bunteteset-hujber-feri.htmlValószínűleg Hujber Feri belátta, hogy nincs értelme fellebbeznie a bíróságon, ugyanis nyolc nap alatt nem élt ezzel a jogával, így viszont most fizethet! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.