Döbbenetes események követik egymást Mark Salling életében. Nem gondoltuk volna, hogy köze lehet gyermekpornóhoz, ahogy azt sem, hogy képes lenne felvágni az ereit. 

Rengetegen álltak ledöbbenve, mikor kiderült, hogy a Glee sztárja nagyjából 50 ezer gyermekpornográf felvételt birtokol az otthonában. Miután a hír napvilágra került, a helyi hatóságok azonnal letartóztatták a 35 éves színészt. 

Íme egy fotó Mark egyik tárgyalásárólForrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Mivel minden bizonyíték ellene szólt, ezért jobbnak látta beismerni, hogy valóban bűnös. Az ítéletet még nem hozta meg a bíróság, , de nagyjából 4-7 év közötti börtönbüntetésre számíthat. Most pedig arról szólnak a friss hírek, hogy az amerikai híresség megpróbált véget vetni az életének.

Mindkét csuklóján felvágta az ereit, de a kiáltozását még időben meghallotta a lakótársa, aki mentőket hívott hozzá. Kórházba szállították, ahol megkapta a megfelelő ellátást, azóta pedig pszichológus kezeli - írta meg a TMZ.

Sárosdi Lilla színésznő kitálal: szexuális zaklatás áldozata volt (18+)
A Weinstein-botrány apropóján tálalt ki Facebook-bejegyzésében Sárosdi Lilla, a Krétakör tagja. A színésznő el is mond egy konkrét történetet, amikor ő is szexuális zaklatásnak esett áldozatául. Olvass tovább itt...