Ahogy azt már korábban megírtuk, Harvey Weinstein asszisztense is a producer áldozatává vált, aki még pénzt is ajánlott a nőnek a hallgatásáért cserébe. Zelda Perkinstől masszírt kért a férfi, majd ezt követően megpróbálta beráncigálni őt az ágyba.

Mikor Perkins szóvá tette Weinstein viselkedését, a producer megszégyenítette, éppen ezért hallgatott a történtekről ilyen sokáig. Nemrég azonban kitálalt, most pedig egy másik asszisztens is mesélni kezdett: 

Mimi Haley 2006-ban dolgozott a producernek, és egy lakásban történt vele a szörnyű eset. Ő is durva részleteket mesélt a múltból, mikor Weinstein lakásán járt:

Mimi Haley könnyekkel küzdött, mikor részleteket meséltForrás: AFP

"Megmondtam neki, hogy menstruálok, és azt is, hogy nem lesz köztünk semmi. De Harvey-t mindez nem érdekelte, felkapott, és bevitt egy szobába, ami úgy nézett ki, mint egy gyerekszoba. Rajzokkal a falon."

"Orális szexre kényszerített, majd kitépte belőlem a tampont. Teljesen ledöbbentem. Ezt a viselkedést még attól sem viselném el, akit szeretek és közel áll hozzám. Mikor próbáltam jelezni, hogy mi a véleményem, Harvey felpattant és így szólt: "Nem gondolod, hogy most sokkal közelebb állunk egymáshoz?" - írta meg a Mirror