eltűnt személyek rendőrség Sopron körözés Ignéczy Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A soproni rendőrök azt kérik, aki esetleg látta a fiatal lányt, ne habozzon értesíteni őket. 

A Soproni Rendőrkapitányság körözési eljárás keretein belül próbálja előkeríteni azt a 14 éves lányt, akinek a hollétéről hetek óta nem tudni semmit.

Ignéczy Zsuzsannáról az utolsó információ október elsejére datálható, a fiatal lány ugyanis ekkor távozott - engedéllyel - egy Sopron környéki intézetből, ám azóta nyoma veszett. Nem tért vissza a megbeszélt határidő szerint, és azóta sem adott magáról hírt.

Hetek óta nem adott magáról életjelet a fiatal lány Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, aki a képen látható Ignéczy Zsuzsanna tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon.

Valamint névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. - írja a Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.