Berki Krisztián értékrendje nem változott annak ellenére, hogy próbára tette magát Ázsiában. A kritikus hetek ellenére számára még mindig a karrierje az első, de ennek ellenére azért vallja, újjászületett a kalandozás hatására.

Berki Krisztián sok sztárral együtt vállalkozott arra az embert próbáló feladatra, hogy 1 dollárral a zsebében mindig elérje a következő úti célt Ázsiában. Mindenféle segítség nélkül, óriási hátizsákokkal próbáltak eljutni a sztárok egyik állomásról a másikra, hatalmas próbatétel volt ez nekik. Berki Krisztián sem tagadja, hogy ott újjászületett, ennek ellenére azért a fontossági sorrend mégsem változott a sztárnál. Ugyanúgy a Nati az első, de a karrier a család előtt áll.

Berki Krisztián nem változottForrás: Facebook/Berki Kirsztián

"A fontossági sorrend nem változott, azóta is a gyermekem a legfontosabb. Ha születik az embernek egy gyermeke, normális esetben – nekem mondjuk másfél évembe telt onnantól kezdve háttérbe szorulnak az önös érdekek. A második legfontosabb természetesen én vagyok, és aki másképp vélekedik, az hazudik." - árulta el a Blikknek Berki hozzátéve, hogy a család nem előzheti meg a karriert. "Amikor a karrier rendben van és jól tudsz működni, akkor tudsz adni abban a párkapcsolatban, amelyben élsz. Persze nagyon hangzatos, meg divatos azt mondani, hogy a család az első. Igen, szeretnénk, hogy a család lehessen az első, ahhoz viszont olyan biztonságban kell tudnia magát a családfőnek, ami szerintem nincs meg sok esetben az embereknél, úgyhogy én ezért helyezem a karriert a család elé" - véli a műsorvezető.