Elképesztő szörnyűségeket élt meg egy nő, akit hat éven keresztül tartott szexrabszolgaként egy férfi. 

Rinat Bilyanov és az áldozata egy muzulmán társkereső oldalon ismerkedtek meg, majd ezt követően a férfi a nőt túszul ejtette, fogva tartotta, és rendszeresen zaklatta szexuálisan. Az erőszaktevésekből 4 közös gyermekük született. 

Az áldozatról olyan fotók kerültek napvilágra, amelyeken jól látszik, hogy milyen durva sérüléseket szenvedett a karján és az arcán. A nő azt is elárulta, hogy Bilyanov sosem engedte ki őt a közös otthonból, és folyton azt hajtogatta a gyerekeknek, hogyha megnőnek, verjék meg ők is az anyát. 

6 éven keresztül nem láthatta a napfényt a túszul ejtett nőForrás: Shutterstock

A fiatal nő a húszas éveiben került a férfi karmai közé, aki négy csupasz fal börtönébe zárta, és még az ablakból beszűrődő fényt is eltakarta előle. A gyermekük is mindössze egy alkalommal volt a szabadban egész életében. 

A nő azt is elmesélte, hogy a gyerekek rendszeresen végig nézték, ahogy a férfi rúddal verte őt. Olyan is volt, hogy az eszköz eltörött, olyan erővel ütlegelte. Egy ismeretlen bejelentés alapján a rendőrség kiszállt a helyszínre, és megmentette az anyát, illetve a gyerekeket. 

Jelenleg egy menedékházban vannak, ám a problémáknak még nincs vége: a gyerekek fejlődése több szempontból is visszamaradt, a nő pedig súlyos testi és lelki sérüléseket szenvedett - írta meg a Mirror