Évek óta keresik Gyurik Krisztina gyilkosát, aki futás közben veszítette életét Soroksáron. Ám most a koronatanú is meghalt. 

Négy éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosát, aki 2013. szeptember 25-én megerőszakolta, majd megölte Krisztinát Szigetdűlőn. Rengeteg elmélet került már napvilágra a nő halálának kapcsán, de még mindig nem tudni, hogy pontosan mi történt vele. 

Eleinte két elkövetőre gyanakodtak, ugyanis két ember DNS-ét találták meg Krisztina testén, később azonban kiderült, hogy a többesszám csupán a boncmester hanyagságának eredménye volt. Így azóta újból azt vélik, hogy egy ember végzett a 36 éves nővel. 

Elhunyt Gyurik Krisztina gyilkosságának koronatanújaForrás: Thinkstock

Egy korábban rendőrként dolgozó férfi, Szántó Csaba is előállt a saját elméletével Krisztina halála kapcsán. Szerinte egy előre megtervezett, és gondosan előkészített gyilkosságról van szó. Most azonban kiderült, hogy meghalt az a férfi, aki az ügy koronatanújaként volt számon tartva. 

A szeretőnek vélt férfit tavaly kihallgatták, és hazugságvizsgálónak is alávetették. A családos ember nem messze lakott Krisztinától, és a hírek szerint aortarepedésben hunyt el - írta meg a Bors