Döbbenetes hírek keltek szárnyra a Back Street Boys egyik tagjáról: állítólag sok évvel ezelőtt megerőszakolt egy énekesnőt.

Melissa Schuman a személyes blogjában mesélt el egy szörnyű esetet, ami akkor történt vele, mikor a Dreams nevű együttesben énekelt. Ekkor mindössze 18 éves volt, és az együttes mellett egy közös tévés produkcióban szerepelt Nick Carterrel. 

A most 33 éves szépség elmondása szerint, Carter az egyik forgatás után felhívta Melissát a lakására. A fiatal nő egy barátjával érkezett, hogy meghallgassák Carter egyik új dalát. Ezt követően a férfi egy váratlan pillanatban magával ragadta Melissát a fürdőszobába, ahol vad csókolózásba kezdtek. 

Melissa állítja, Carter vette el a szüzességét, akarata ellenéreForrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Fury

Ezt követően a 22 éves Carter vetkőztetni kezdte Schumant, aki állítása szerint szűz volt még, és próbálta meggyőzni az sztárt, hogy ne tegye ezt vele. De Nick azt akarta, hogy orálisan elégítse ki, Melissa pedig akkor már azt gondolta, hogy úgy szabadul a leghamarabb, ha teljesíti az erőszaktevő akaratát. 

Melissa hosszú évek hallgatása után tárta fel a történetétForrás: Vincent Sandoval

A történet szerint Carter felkapta Melissát, a hálószobába vitte, majd megerőszakolta. Melissa elméletileg nem mesélt erről a környezetében senkinek, sőt, később még duettet is énekelt Carterrel. Viszont állítása szerint vádalt emelt, de nem lett belőle komoly ügy. Azt mondták Melissának, hogy valószínűleg hírnévhajhászásnak fogják titulálni, és senki nem fogja komolyan venni a történetét. 

Ám most mégis megszólalt, mert úgy érezte, a mostanában történt események után ő sem maradhat tovább csendben. - írta meg az ET