Ahogy megírtuk, a rendőrség keresi VV Fannit. A fiatal lány nemrég nyíltan felvállalta, hogy szexmunkásként keresi a kenyerét, édesanyja szerint ennek is köze lehet ahhoz, hogy eltűnt. Az eltűnését is ő jelentette be szerdán, miután sokkolta Fanni lakásának a látványa. 

"Égett a villany, a két kiskutyája pedig ott volt. Fanni, ha két óránál hosszabb időre megy el otthonról, akkor is magával viszi a kutyusokat" - mondta a Blikknek Fanni édesanyja, Katalin, aki ezidáig naponta beszélt lányával. "Pár hónapja vált furcsává, amikor lett egy új barátnője, egy idősebb hölgy, aki szervezett neki egy floridai munkát. Október végén ment ki, nem titok, a testéből élt, ott azonban összeveszett a férfival, akinek dolgozott, így hazatért" - tette hozzá. 

A ValóVilág 7 döntőjében VV FanniFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Amikor szerdán felmentünk a lakásba, jött velünk Fanni barátnője is. Berontott, és azonnal egy fekete noteszt keresett, meg Fanni útlevelét, igazolványát. Leállítottam, hogy ne kutakodjon. Biztos, hogy valami nagy baj történt Fannival. Szerintem elfogták, és valahol prostitúcióra kényszerítik, bántják... Bármit megtennék, hogy visszakapjam a lányom" - nyilatkozta az összetört édesanya. 

Fanni barátnője, Hajnalka is megszólalt: "Hétfőn együtt voltak, aztán kedd reggel, amikor hívtam Fannit, már nem vette fel a telefont" - mesélte Hajnalka, aki pontosan tudja, mit tartalmazott a fekete notesz. "Fanni escortozott, és ebbe a füzetbe írta, hogy mikor, kihez, hova megy. Attól tartok, szexmunkára kényszerítik valahol. Nem tudom, mibe keveredett, de ennek a nőnek a megismerése óta minden megváltozott. Fanni gyűjtögetett, mellplasztikát akart, volt pénze. Barátnője fogdába került a múlt héten, onnan Fanni hozta ki, ő fizette ki a 250 ezer forintos óvadékot" – magyarázta Hajnalka.

A napilap megkereste a rendőrséget, ám nem kívántak nyilatkozni az ügyben. A körözést egészen addig fenntartják, amíg az érintett nem jelentkezik. Fanni lakását lezárták, oda senki se mehet, a családot a VIII. kerületi kapitányságra hívták be.