Újabb történet került napvilágra Harvey Weinstein kapcsán: Kadian Noble, színésznő mesélte el a maga traumáját. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, több nő emeli fel a hangját a befolyásos hollywoodi filmmogul, Harvey Weinstein ellen, akiről időről-időre kerülnek elő meghökkentő történetek. Mint kiderült, a híres rendező rengeteg alkalmazottját zaklatta szexuálisan, de még egyik tettét sem ismerte be. 

Pedig már Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is felvállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy molesztálta őket a férfi, ahogy Ashley Judd is beszámolt hasonló esetről, és rajtuk kívül még sokan mások. Most például Kadian Noble mesélte el a saját tragédiáját. 

A színésznő állítása szerint 2014-ben történt az eset, mikor Weinstein Cannesban a hotelszobájába csalta és szexuálisan bántalmazta. A rendező a Le Majestic hotelben szállt meg, ahova azért hívta fel Kadian Noble-t, hogy egy filmszerep kapcsán beszélgessenek. 

Ám a szobába érve az ambíciózus szépséget nem ez fogadta: a férfi először masszírozni kezdte, majd az intim testrészeit fogdosta, ezt követően pedig betessékelte őt a fürdőszobába és ráparancsolt, hogy addig kényeztesse őt a kezeivel, míg a padlóra nem élvez. - írta meg a Variety