Borzalmas kínokat kellett kiállnia a 9 éves kislánynak: mostohaapja naponta tízszer erőszakolta meg. A gyermek terhes lett, de már nem tudják elvetetni a babát, mert túl későn vették észre.

Elképzelhetetlen, miken kellett keresztülmennie annak a 9 éves perui kislánynak, akit kihasznált a mostohaapja. A 30 éves férfi naponta többször erőszakoskodott vele, a gyermek elmondása szerint volt, hogy akár tízszer is megerőszakolta. Mindig csak olyankor bántotta, amikor kettesben maradtak, az áldozat pedig hallgatott.

A kislánynak szörnyű kínokat kell kiállnia - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Csakhogy teherbe esett, ám az édesanyja már csak akkor fedezte fel, hogy a gyermeke várandós, amikor az ötödik hónapban járt, így elvetetni már nem tudják a babát. A férfi a lebukás után azonnal elmenekült. Sem az áldozat, sem a bántalmazó nevét nem hozták nyilvánosságra, utóbbi ellen hajtóvadászatot indított a rendőrség - írja a The Sun. A nők jogaiért felszólaló perui politikus, Ana Maria Choquehuanca már vannak intézkedések azért, hogy a gyermekeket molesztálók a legsúlyosabb büntetéseket kapják.