A börtönben akarta feleségül venni 50 évvel fiatalabb barátnőjét Charles Manson

Forrás: AFP/Ho -
gyilkosság barátnő börtön Charles Manson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó éveit több mint 50 évvel fiatalabb szerelmével töltötte Charles Manson, aki november végén hunyt el a börtönben.

83 éves korában, pár napja hunyt el Amerika történetének egyik leghíresebb sorozatgyilkosa, Charles Manson. Azt azonban kevesen tudják róla, hogy élete utolsó éveit boldogan, szerelemben élte kedvesével, egy 26 éves nővel. Afton Elaine Burton meg volt győződve Manson ártatlanságáról és ki akarta őt szabadítani a börtönből – írta a Best magazin.

Afton 10 évig látogatta és sokáig úgy tűnt, akár össze is házasodhatnak, végül Manson meggondolta magát, ugyanis azt feltételezte, kedvese csak a pénz miatt van vele. Egy bennfentes állítja, a nő ki akarta állíttatni a férfi testét a halála után és pénzt akart kérni a rajongóktól, hogy láthassák azt.

Charles Mansont 10 évig látogatta a börtönben ifjú kedvese Forrás: AFP/Ho

Manson 1970 óta ült börtönben, miután megszervezte Roman Polanski feleségének, a nyolchónapos terhes Sharon Tate-nek a megölését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.