Megszólalt a szakításról Dancs Annamari édesapja

"Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu " -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari Dancs Árpád válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari édesapja megszólalt lánya, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté szakításáról.

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kapcsolata véget ért, válnak. Mindenki megdöbbent, hiszen a színészek még csak tavaly keltek egybe, és februárban született meg az első közös gyermekük.

Mint kiderült, a szakítás oka az volt, hogy Kiskeró beleszeretett a 18 éves kolléganőjébe, Karddfy Aishába. Színészberkeken belül állítólag már nyár óta nem titok, hogy úja barátnője van a színésznek, de mindenki bizalmasan kezelte az ügyet. Most megszólalt Dancs Árpád is, Annamari édesapja, aki nagyon bánja, hogy nem tud a lánya mellett lenni ebben a nehéz helyzetben.

Annamari édesapja sajnálja a fiatalok döntését Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu

"Borzasztóan sajnálom a történteket. Fáj, hogy így alakult. Nehéz időszak ez most mindenkinek. Főleg úgy, hogy 700 kilométerre lakom Annamaritól, ezért nehezebben tudok mellette állni" - írta meg az ACNews.

A fiatal édesanya is közzétett nemrég egy posztot a közösségi oldalán:

"Ezúton szeretnénk Veletek tudatni, hogy Máté és én nyár eleje óta külön élünk. Az elmúlt hónapokban igyekeztünk ezt magánügyként kezelni, de belátjuk, hogy közszereplőként ezt nem tehetjük meg. A jövőben kisfiunk boldogsága mellett természetesen ugyanolyan fontos marad számunkra a közös munka a színházban. Ezúton kérjük magánéletünk tiszteletben tartását. A megértést köszönjük."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.