A pikáns vágyak toplistájának előkelő helyét foglalja el a repülőn szexelés, de kivitelezni ezt az álmot meglehetősen bonyolult. Egyrészt az aprócska mosdóban nehezen fér el két ember, másrészt pedig mindenkinek feltűnne, ha egyszerre két ember tűnne el hosszabb időre. Még nehezebb dolguk van a világsztároknak, az ő mozdulataikat ugyanis mindenki követi, ám vannak olyan celebek, akik még így is sikerre tudták vinni a tervüket: ők azok, akik szexeltek már repülőn.  

Pamela Anderson

Forrás: AFP/Valery Hache

Talán senki nem lepődik meg azon, hogy Pamela Anderson fent van a listán. A színésznőnek egy időben meglehetősen gazdag volt a szexuális élete, így aztán a repülőn is kipróbálta, méghozzá Tommy Lee-vel. Inkább az a csoda, hogy nem a folyosón, hanem a mosdóban történt az együttlét. 

Liam Neeson

Liam NeesonForrás: Toronto Film Festival

Úgy tűnik, hogy az akciófilmek sztárja a levegőben is szeret akciózni. Az ő neve a listán igen meglepő, hiszen ki nézné ki belőle, hogy egy kereskedelmi járaton képes a barátnőjének esni? A 61 éves csillag maga vallotta be, hogy bizony előfordult már ilyesmi, mi pedig kénytelenek vagyunk elhinni.

Carmen Electra

Forrás: AFP/Slaven Vlasic

Egyi lyen lista elképzelhetetlen lenne Carmen Electra nélkül, hiszen miért pont ő maradt volna ki a pikáns kalandból? A Playboy-nyuszi évekkel ezelőtt akkori pasijával, Dave Navarróval élte át a nem mindennapi élményt. "Én mentem be először, aztán Dave utánam jött, előre megbeszélt jellel kopogott az ajtón, a többi pedig már történelem" - nyilatkozott szemérmesen az esetről Carmen. 

Reese Witherspoon

Reese WitherspoonForrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP

A szőke színésznő sokkal vadabb, mint amilyennek tűnik, erről egy repülőgép mosdója tudna bővebben mesélni. Reese gyors légyottja Jake Gyllenhaallal történt egy Németországból Los Angelesbe tartó gép első osztályán. Mindössze 11 perc alatt a mennybe jutottak.

Chrissy Teigen

Forrás: AFP/Robyn Beck

A modell nem éppen a szemérmességéről ismert, így talán nem is olyan meglepő, hogy férjével már a repülőn is csinálták. Ők azonban még ahhoz is lusták voltak, hogy kimenjenek a mosdóba, az első osztály homályos fényei, és egy pokróc jelentette számukra a menedéket. "Úgy érzem, ezért megérdemeltünk volna valami díjat" - nyilatkozta később az esetről Chrissy.