Nánási Pál az ország egyik legjobb fotósa, aki számtalan gyönyörű nőt fotózott már a nyuszis magazinban meztelenül. Egyetlen nő maradt csupán, akit még nem sikerült lencsevégre kapnia, ő pedig nem más, mint Tatár Csilla.

Nánási nem adja fel, a mai napig folyamatosan kérdezgeti Csillát, mikor dobja már le előtte a textilt. A csinos műsorvezető azonban nem akar kötélnek állni, maximum csak fehérneműben mutatkozik a nyilvánosság előtt. 

Nánási PálFotó: M. Schmidt János/Origo

"Csilla nagyon jó csaj, nem kérdés, hogy szeretném meztelenül lefotózni. Még a Playboynál gyakorlatilag majdnem minden hónapban megkérdeztük, hogy levetkőzik-e végre. És azóta is bármikor találkozunk, minden alkalommal megkérdezem tőle, annak ellenére, hogy pontosan tudom a választ. Ez már egy visszatérő poén kettőnk között, bár egészen biztosan szép képeket tudnék róla készíteni" - mondta a fotós.

Tatár Csilla bikinibenForrás: Instagram/csillatatar

Csilláról egyszer azért készült már Pali portfóliójába egy szép művészi fehérneműs sorozat.

"Azt az egy fotózást azért vállaltam el, mert a képek nem is a nyilvánosságnak, hanem Pali portfóliójába készültek, másrészt pedig nagyon szeretem a munkáit. Az elkészült képek sem feltétlenül az erotikáról szólnak, inkább művésziek. A fehérneműcég képei pedig egy kampány részeként készültek, így egyik fotósorozat sem szól öncélú magamutogatásról. Egyébként pedig a strandon sem láthatnak máshogy az emberek, mint ezeken a képeken" - magyarázta a műsorvezető, írta meg a Bors.