Döbbenetes titkokat mesélt el a gyermekkorából Samantha Fox: agresszív édesapja mérgezte meg az életét. 

A '80-as évek egyik leggyakrabban foglalkoztatott modellje kétségtelenül Samantha Fox volt, majd 1986-ban megjelent az első kislemeze, ami óriási sikert aratott, és egyben megadta a kezdő lökést egy magasra ívelő zenei karriernek. 

Mégsem lehetett felhőtlenül boldog, ugyanis Samantha apja súlyos drog- és alkoholproblémával küzdött. 

Az énekesnő szülei 1988-ban váltak el, ugyanis az édesanyja nem bírta tovább elviselni a férfi zabolázatlan életstílusát, az apja pedig ezt követően vált igazán kezelhetetlenné. Samantha nemrég felidézett egy 1991-es történetet, ami gyökereiben változtatta meg a viszonyát az apjával: 

Édesapja agresszív viselkedését sosem fogja tudni elfelejteniForrás: RIA Novosti/RIA Novosti/Grigoriy Sisoev

"Szerettem volna egy rádiót az autómba, de apám szinte sosem volt eléggé tiszta ahhoz, hogy ezt meg tudja csinálni, így megkértem a testőrömet, Dave-et. Ám ezt apám is meghallotta, és annyira begurult, hogy kérdezés nélkül rám támadt. Ütlegelni kezdett, én pedig azt hajtogattam, hogy később nagyon bánni fogja, ha most tovább ver. De nem lehetett rá hatni. Már a szoba egyik sarkában feküdtem, összetekeredve védtem az arcom, miközben ő rugdosott és azt kiabálta: "csak a rohadt anyádat szereted. Kizárólag őt!" - mesélte Samantha, aki akkor szinte biztos volt abban, hogy az apja végez vele. Végül egy akkora gyomronrúgást kapott, hogy majdnem megfulladt, majd az apja végre befejezte a bántalmazást. 

Eközben a testvére, Vanessa ugrott az apa hátára, hogy megállítsa az ámokfutást, aki eközben egy vodkásüveget vágott a földön fekvő lányához, és közben azt kiabálta: "Nekem kellene segítenem neked, és nem Dave-nek" - írta meg a Mirror

Sztárok, akikről nem tudtad, hogy leszbikusak
Egyes sztárok felvállalják, ha esetleg a másik nemhez (is) vonzódnak, mások pedig igyekszenek ezt titokban tartani, teljesen felelegesen. Sajnos az ismertség átka, hogy a palástolni próbált dolgaik mindig kiderülnek, így az is, ha a világhírű hölgyeket nem egy férfi, hanem egy másik nő hozza lázba. Íme, azok a hírességek, akikről nem tudhattuk eddig, hogy leszbikusak!