Búcsúznak Michael Schumachertől?

Forrás: AFP/Thierry Dachelet -
búcsú Michael Schumacher állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher állapotát továbbra is homály fedi, de a család intézkedései sokat elárulnak: arra következtetnek, hogy a pilóta szerettei komoly lépésre szánták el magukat. 

Lassan négy éve annak, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett, azóta nem sok konkrétumot árult el családja a pilótáról. Pedig a rajongók szeretnének válaszokat kapni, hiszen ők is borzasztóan aggódnak az egykori versenyzőért, és kezdik teljesen elveszíteni a reményt. Főleg azért, mert ha ki is derült nagy ritkán valami Schumacher állapotáról, annak általában nem lehet örülni.

Michael Schumacherről még mindig nem tudunk semmit Forrás: AFP/Thierry Dachelet

Csupán félmondatokat és találgatásokat lehetett az elmúlt években hallani, mostanában pedig semmilyen új információ nem látott napvilágot egy videót kivéve, amelynek forrása ismeretlen. A felvétel azt taglalja, hogy Michael Schumacher családja

radikális lépésre szánta el magát, és hiba volt egyáltalán reménykedni

- idézi a videót a Ripost. A felvétel szerint Schumacher emléktárgyainak árverezése - kiváltképp kedvenc autójáé - arra utal, hogy a család megkezdte a búcsút, ennek első lépése pedig, hogy megszabadulnak Michael legkedvesebb relikviáitól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.