Ahogy már megírtuk, elfőfordulhat, hogy nem szerelmi gyilkosság áldozata lett VV Fanni. A lány luxusprosti ismerősei kitálaltak, és egy eddig még nem ismert elméletük van Fanni halálával kapcsolatban. 

"Együtt érkezhettek Fanni lakására 19-én. Ha a férfi ismét durva szexet kért, ahogyan máskor, elképzelhető, hogy a dolog elfajult, és nem bírt leállni, amikor kellett volna. Ha Fanni ekkor halt meg, a fickó pánikba eshetett, fogta a lakáskulcsot és lelécelt. Másnap bérelt autóval ment vissza, elcipelte az akkor már élettelen testet, ez látszik a kamerán. Nehéz elképzelni Fanniról, hogy úgy berúg a pezsgőtől, hogy ölben kell levinni, ahogyan a férfi állítja. Nem volt nehéz a lakásban úgy intéznie, hogy az legyen a látszat, mintha Fanni sietve akart volna távozni" - nyilatkozta a Ripostnak Fanni egy, szintén prostiként dolgozó barátnője, aki abban is biztos, hogy Fanni partnere" - esetleg ő maga is - drog befolyása alatt állt.

"Egy ilyen menet előtt az ember elszív egy füves cigit, bevesz egy ginát, mi ennél durvább drogokkal nem élünk. Könnyen lehet, hogy a pasi azért nem volt képes leállni, mert dolgozott benne a szer" - vélekedik. 

Forrás: RTL