A leszbikus magyar színésznő egykori szeretője újabb részletet osztott meg egykori kapcsolatukról. Egyértelmű, hogy a művésznő nem tisztelte fiatal szerelmét, borzalmasan megalázta.

Folyamatosan lázban tartja az embereket a leszbikus magyar színésznő szerelmének története, amelyet nem ő, hanem egykori szeretője fedett fel. Az egyelőre meg nem nevezett művésznő és az akkor még fiatal lány szerelme finoman szólva is viharos volt, veszekedésekkel és bántalmazásokkal teli mind fizikailag, mind érzelmileg. Az újabb nyilvánosságra hozott részletből kiderül az is, hogy a színésznő semmibe vette szerelmét, pedig ő mindent megtett érte. 

A leszbikus színésznő csúnyán bánt szerelmévelForrás: Thinkstock

"Néhány éve egy kellemes, alig szellős, tavaszi estén ültünk egy külvárosi étterem teraszán, a legnagyobb harmóniában és szeretetben egy jól sikerült fellépés után, mikor felvetettem a SzínészNŐnek, hogy milyen régen írtunk egymásnak verset, és legyen ez egy kihívás, amíg a vágyott gulyáslevest ki nem hozzák. Apró papírszalvétára véstük szívünk-lelkünk legmélyebb érzéseit, ám míg én arról faragtam fennkölt cirádákat, milyen szerencsés vagyok, hogy a világ legszebb és legcsodálatosabb nője engem szeret, addig a másik oldalról döbbenetes "szerelmes verset" kaptam. Megkérdeztem, hogy valóban így érzi-e, ilyet szeretett volna írni nekem, de csak nevetett...

Nevetett, mint mikor valaki felfedi régen őrzött titkát, s végre szabadnak érezheti magát...
Nevetett, mint aki nem is érti a kérdést, majd fátyolos szemeimet látva elgondolkodott, és bocsánatot kért, hogy talán sértő, amit írt.

Nem csak sértő volt - nagyon fájt.

A SzínészNŐ nem érezte soha, meddig mehet el. Tudta, hogy bármit megtehet, majd kimagyarázza, kijátssza, úgyis megbocsátok - vagy a világ bocsát meg -, vagy ha baj lesz belőle, majd én megoldom. Szeretett bántani, az érzéseket komolytalanul kezelni, szerette éreztetni velem, hogy senki vagyok Őhozzá képest - bár talán én magam voltam a hibás abban, hogy olyan Piedesztálra emeltem, ahová valójában nem ért fel. Ugyanezt a játékot játssza most is; hiszi, hogy bármit megtehet...

»Régen nem volt neked vers, hát most írok kicsi Korcs,Szerettél, hát megnyertél, ennyi most csak, bocs...«

Ő az én versemet Magánál hordta az utolsó pillanatig - én nem tudtam ugyanezt megtenni az Általa papírszalvétára vetett néhány sorral" - írta blogján a szerető.