VV Fanni luxusprosti barátnői szerint nem féltékenységből ölhették meg a lányt. Állítják, az előzetesben lévő B. László nemcsak Fanni, hanem többük rendszeres látogatója volt, és nem vetette meg a durva szexet.

"Sokan csak látásból ismerték őt, de néhányan személyesen is találkoztunk vele" - mesélte az egyik lány a Ripostnak, és hozzátette, nem igaz, hogy több volt Fanni és a férfi között, mint kuncsaft-örömlány viszony. 

Forrás: vipzone.reblog.hu

Többen arról beszéltek, hogy a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi álarcban szexelt és durva volt, de eszükbe sem jutott, hogy rendőrségre menjenek, hiszen a durvaság elviselése - ahogy fogalmaznak - bizonyos mértékig a munkájukhoz tartozik. "Egyszer bukósisakban rontott rám, kést szorított a torkomhoz, így kényszerített arra, hogy tegyem, amit mond" - emlékezett vissza egy lány. 

"Amikor végzett, az asztalra dobott egy köteg pénzt, és azt mondta, választhatok: ha tartom a számat, enyém lehet a pénz, ha nem, akkor az életemet is elveszi. Akkor nem gondoltam, hogy komolyan beszél, a pénz meg jól jött, egy kis ijedtséget megért" - idézi fel egy másik nő a találkozását a férfival. 

 A lányok ugyan csak találgatnak, de úgy gondolják, hogy az eset 19-én történhetett, és, ha a férfi ismét durva szexet kért, ahogyan máskor, elképzelhető, hogy a dolog elfajult, és nem bírt leállni, amikor kellett volna. Ha Fanni eközben halt meg, a férfi pánikba eshetett, fogta a lakáskulcsot és lelécelt, másnap pedig visszatért, hogy elcipelje az élettelen testet. A Ripost ezzel az elmélettek kapcsolatban megkereste a rendőrséget is, akik - mivel zajlik a nyomozás - nem adtak tájékoztatást.