Lassan két hete annak, hogy Novozánszki Fanni, a Való világ egykori játékosa meghalt, legalábbis a hatóságok szerint, a holttest ugyanis még mindig nem került elő. Nem elég ez a tragédia a családnak, még fenyegetik is őket.

Katalin, Fanni édesanyja és az egész család teljesen összetörtek, amikor kiderült, hogy az eltűnt gyermek nagy valószínűséggel már nem él. Meggyilkolása miatt egy bizonyos B. Lászlót le is tartóztattak. A férfi a bűnrészességét beismerte, ám azt tagadja, hogy ő ölte volna meg a lányt. Szerinte egy német rendszámú BMW tulajdonosa a tettes. 

VV FanniForrás: Facebook/ VV Fanni

Sajnos nem ez az egyetlen csapás, ami sújtja a családot, ugyanis az édesanya fenyegető leveleket kap.

Fanni eltűnése óta sok levelet kapok. Van, aki azt állítja, hogy annak a férfinak, akit lecsuktak a rendőrök, társai is vannak, és van félnivalónk. Lehet, hogy azért nem mond semmit a rendőröknek, mert ő is fél ezektől az emberektől? Valaki egyenesen azt mondta, jobb, ha vigyázunk magunkra! Múltkor este egy férfi a házunk előtt állt: az egyik szomszéd szólt, hogy itt leskelődik valaki. Annyira megrémültem, majd' kiesett a szívem" - mesélte az édesanya a Blikknek.