A szépségért sokan képesek bármit megtenni. Még akár az egészségüket és az életüket is hajlandóak kockára tenni. Nem is beszélve arról, amikor orvosi mulasztás miatt kerül veszélybe a páciens. 

Elvesztette a mellbimbóit egy nő 

A 24 éves Kirsty Adam 2 millió forintnak megfelelő összeget hagyott ott egy brit klinikán, hogy tökéletes melleket faragjanak neki. A beavatkozás azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ugyanis az eredmény sokkal rosszabb lett, mint eredetileg volt. 

Az operáció során komplikációk léptek fel, melynek következtében Kirsty komoly fájdalmakat tapasztalt, majd a melle elfeketedett. Kiderült, hogy nekrotizáltak a mellbimbó körüli szövetek, ami miatt amputálni kellett a mellbimbóját. 

Forrás: AFP/Raul Arboleda

Cuki gödröcskéket minden nőnek 

Ismersz olyan embert, akinek mosolygás közben kis mélyedések jelennek meg az arca két oldalán? Mostmár azok is ilyenre vágynak, akiknek a természet nem adta meg a genetikai különlegességet. Természetesen a sztárvilágban is vannak olyanok, akik bevállták már a különleges műtétet: például Kim Kardashian sógornője, Blac Chyna, és a szexi modell, Miranda Kerr is. Azzal a kockázattal sem számoltak, hogy egy esetleg csúnya hegesedés örökre tönkreteheti az arcukat. 

Blac Chyna és Miranda Kerr is nevetőgödröcskéket csináltatott magánakForrás: Instagram/Blac Chyna, Getty Images

A fehér végbélnyílás a menő 

Azt hinnénk, hogy egy ponton túl már nincs több hülyeség, pedig van: hiszen ma már arra is van lehetőség, hogy a végbélnyílásunk körüi bőr színét is megváltoztassuk. Ugyanis biológiailag ezen a területen sötétebb a bőr tónusa, sokak szerint azonban ez egyáltalán nem szexi, ezért kivilágosíttatják. Természetesen itt is van egy Kardashian-lány, aki kipróbálta a dolgot: Kourtney Kardashiannak már teljesen homogén mindenhol a bőrszíne. Létezik lézeres és kenőcsös eljárás is. 

Ma már arra is van lehetőség, hogy a végbélnyílásunk körüi bőr színét is megváltoztassukForrás: Shutterstock

Nők, akik belehaltak a beavatkozásokba

  • Kristyna Martelli mindössze 17 éves volt, mikor élete első plasztikai beavatkozásán átesett. A fiatal lány azonban a műtétek rabja lett, és 23 éves korára már több, mint 100 operáción is túl volt. Pontosan ez okozta a vesztét. 2017. áprilisában ugyanis újból kés alá feküdt, pedig az orvosai figyelmeztették, hogy nagyon nagy a kockázat, de őt ez nem érdekelte: sajnos be is igazolódott a szakemberek félelme, a kanadai nő ugyanis már nem ébredt fel az altatásból. 
Kristyna Martelli a műtétek rabja lett, és 23 éves korára már több, mint 100 operáción is túl voltForrás: Instagram/Kristyna Martelli
  • Latesha Bynum minden vágya az volt, hogy olyan feneke legyen, mint a szexi sztárnak, Kim Kardashiannak. Fel is keresett egy "szakembert", aki egy manhattani lakásban végezte el a nőn a műtétet. Ám csak később derült ki, hogy a férfi valójában nem is plasztikai sebész. Az operációt követően Latesha hazament, de nem sokkal később rosszullétek gyötörték. Rázta a hideg és mellkasfájdalma is volt, ezért mentőt hívott magához. Kórházba szállították, ahol kómába esett, de soha többé nem tért magához. 
Latesha Bynum egy fenék plasztika után esett kómába, majd hunyt elForrás: Facebook/Latesha Bynum