Zalatnay Cini lánya hazarepült: meglepte anyját születésnapján

Forrás: Facebook/Mokka -
Zalatnay Sarolta meglepetés Niki Zalatnay Cini születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta lány már jó ideje Angliában él, de a hétvégén hazarepült, hogy meglepje anyját a születésnapján. Cini elárulta, hogy ilyen szép élményben még sosem volt része.

Cini lánya Angliában próbál szerencsét. Másfél éve él a ködös Albionban, így már régóta nem tudtak személyesen találkozni. A hétvégén azonban Niki hazarepült anyja születésnapjára, amivel hatalmas örömet okozott Cininek.

Zalatnay Sarolta nagy boldogságban ünnepelte születésnapját Forrás: Facebook/Mokka

"Nixi vasárnap reggel repült vissza, és persze, fájt a szívem, amikor elköszöntünk egymástól, de ezt feledteti az a sok öröm, amit szerzett" - mondta Cini. Bár eredetileg úgy tervezték, a karácsonyt mégsem töltik együtt, de ezek a napok kárpótolták őket. "

Meg is könnyeztem, amikor először megöleltük egymást"

Blikknek
Szombat hajnalban értem haza, de rég keltem fel ilyen boldogan pár óra alvás után. Nagy volt nálunk a sürgés-forgás, és imádtam minden pillanatát. A születésnapi bulim olyan szépre sikerült, amilyennek álmomban sem gondoltam"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.