Ezért nem mehetett Verrasztó Dávid és Kozma Dominik a dzsungelbe

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Verrasztó Dávid Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel Kozma Dominik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint klubjaik nem engedélyezték a két ismert úszó, Kozma Dominik és Verrasztó Dávid szereplését a Celeb vagyok...! című műsorban.

A Blikk úgy tudja, az RTL Klub két fiatal sportolót is megkeresett, hogy szerepeljen a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshowban, de ők klubjuk szigorú tiltása miatt mégsem utazhattak. A lap információi szerint először a világbajnoki bronzérmes úszó, Kozma Dominik mondott nemet, majd a szintén úszó Verrasztó Dávid. Állítólag sem az úszósport vezetése, sem a sportolók klubja nem nézte volna jó szemmel, ha néhány hetet a dzsungelben töltenek kamerák kereszttüzében.

Konkrét tiltás nem volt Kozma esetében, de senki nem örült volna annak, ha elmegy egy ilyen műsorba. Inkább finom jelzést kapott, hogy ezt mégsem kellene" – nyilatkozta Kozma Dominik egyik ismerőse a lapnak.

Verrasztó Dávidot is felkérték arra, szerepeljen a Celeb vagyok...! című műsorban Fotó: Polyák Attila - Origo

Hogy valóban így történt-e, azt az RTL Klub nem erősítette meg, mondván nem adhatnak ki semmilyen információt azzal kapcsolatban, pontosan milyen hírességeket kerestek meg azzal a felkéréssel, hogy szerepeljenek a műsorban.

Érdekesség, hogy végül a műsort így is egy sportoló, a focista Kabát Péter nyerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.