A hírek szerint klubjaik nem engedélyezték a két ismert úszó, Kozma Dominik és Verrasztó Dávid szereplését a Celeb vagyok...! című műsorban.

A Blikk úgy tudja, az RTL Klub két fiatal sportolót is megkeresett, hogy szerepeljen a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshowban, de ők klubjuk szigorú tiltása miatt mégsem utazhattak. A lap információi szerint először a világbajnoki bronzérmes úszó, Kozma Dominik mondott nemet, majd a szintén úszó Verrasztó Dávid. Állítólag sem az úszósport vezetése, sem a sportolók klubja nem nézte volna jó szemmel, ha néhány hetet a dzsungelben töltenek kamerák kereszttüzében.

Konkrét tiltás nem volt Kozma esetében, de senki nem örült volna annak, ha elmegy egy ilyen műsorba. Inkább finom jelzést kapott, hogy ezt mégsem kellene" – nyilatkozta Kozma Dominik egyik ismerőse a lapnak.

Verrasztó Dávidot is felkérték arra, szerepeljen a Celeb vagyok...! című műsorbanFotó: Polyák Attila - Origo

Hogy valóban így történt-e, azt az RTL Klub nem erősítette meg, mondván nem adhatnak ki semmilyen információt azzal kapcsolatban, pontosan milyen hírességeket kerestek meg azzal a felkéréssel, hogy szerepeljenek a műsorban.

Érdekesség, hogy végül a műsort így is egy sportoló, a focista Kabát Péter nyerte.