Négynapnyi gátlástalanságot és mindent fölülmúló luxust ígér a Karib-tenger egy kis, eldugott szigetén egy cég. Mindezt persze meg kell fizetni: 1 millió 200 ezer forintért bulizhat fejenként 30 férfi, 60 drogkedvelő „hölgy" társaságában.

Itt bármi megtörténhet: a négynapos szilveszteri szexpartin a gátlásoktól és ruháktól is meg fognak szabadulni. A Sex Island névre keresztelt megőrülésen 30 szerencsés és gazdag férfi vehet részt, ugyanis ez a buli sokba kerül: 5000 dollárért, azaz valamivel több mint 1 millió 200 ezer forintért válthatnak jegyet a mennyországba, vagy a pokolba.

A Karib-tenger eldugott szigetén négynapos szexpartit rendeznekForrás: Vimeo/andrew mats

Cserébe azonban a szervező cég azt ígéri, hogy a férfiak királyoknak fogják érezni magukat a 60 drogkedvelő nő társaságában, akik közül szabadon választhat mindenki kettőt, és persze idő közben cserélgethetik is a lányokat. És akinek bármilyen különleges vágya vagy fantáziája lenne, annak sem kell visszatartania magát, a hölgyek ugyanis gondoskodnak majd róla, hogy valóra váljon. A cégnek nem ez az első ilyen jellegű bulija: egyet már szerveztek, ami minden képzeletet felülmúló sikerrel zárult. Meg is kellett hosszabbítani. A szilveszteri mulatozás december 31-én indul, és január 3-ig tart – írja a Mirror.

Az előző buliról készült videó, de ezúttal is valami ilyesmire kell számítani.

.