Sokan álmodoznak arról, hogy egyszer eltölthetnek egy szenvedélyes éjszakát valamelyik hírességgel, de az alábbi sztárokat nyugodtan ki is lehet húzni a képzeletbeli listáról. Ők ugyanis nem produkáltak valami fényesen az ágyban: Katy Perry vagy Colin Farrell teljesítménye nem érne meg egy-két ajtócsapkodást.

Paris Hilton  

Paris HiltonForrás: --

Gátlástalannak és őrültnek tűnhet Paris Hilton, de Nick Carter szerint az ágyban nyújtott teljesítménye alulmúlta a várakozásokat. "Részeg és prűd volt, amennyire én láttam, nem igazán szereti a szexet" - mondta a Backstreet Boys egykori sztárja. Hozzátette, hogy Paris a piával és a drogokkal próbált magabiztosságot szerezni, de ezek csak még tovább rontottak a helyzeten.

Colin Farrell

Colin FarrellForrás: AFP/Frazer Harrison

A sármos színész is sok nőt izgalomba hoz, de az egyik egykori partnere szerint nem éri meg a sztárral kezdeni. "A képernyőn át úgy tűnik, mintha egy tigris lenne, de valójában csak annyira vad, mint Mickey Mouse" - mondta Colin partnere, aki szerint ez a magyarázat arra, hogy miért volt sok kapcsolata a színésznek: senki nem akart vele maradni....

50 Cent

50 CentForrás: AFP/Bertrand Langlois

Ha valakiről, akkor 50 Centről biztosan mindenki azt gondolná, hogy igazi csődör, de az egyik rajongója szerint nagyon távol áll a bikáktól. "Hirtelen elkezdett nagyon félénken viselkedni, és olyanokat mondott, hogy »Ugye tudod, hogy nagyon tetszel nekem?«. Néhány perc múlva kénytelen voltam megkérdezni, hogy akkor most beszélgetünk, vagy csináljuk... El sem akartam hinni" - mondta a nő, aki ezek szerint nem túl romantikus alkat.

Katy Perry

Katy PerryForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Az énekesnőt volt férje alázta porig, amikor a szexuális életükről kérdezték. Russell Brand szerint a házasság alatt olyan volt, mintha egy szerzetes lenne. "Ha szerzetes vagy, akkor nem engedélyezett a szex, de a házasság sem sokban különbözik ettől. Gondolatban szexeltem, elképzeltem valakivel, valaki mással..." - mondta a komikus. 

Charlie Sheen

Charlie SheenForrás: AFP/Frederic J. Brown

Kétségtelen, hogy a színész rengeteg nővel volt együtt, ez akár azt is jelenthetné, hogy nagyon sok tapasztalata van a hölgyek kielégítésében, de állítólag ő nem a kölcsönösség híve. Volt felesége, Denise Richards szerint Charlie rendkívül önző szerető, és csak a saját kielégülésére figyelt. Így aztán mindegy, hogy hány nővel volt együtt, hiszen őt sosem érdekelte, hogy a másiknak is jó legyen...