Megszólalt az elhunyt Vivien édesanyja: a kis unoka állapotáról és a jövőről is beszélt.

Ahogy azt már korábban megírtuk, vasárnap hajnalban hidegvérű gyilkosság történt Rákoskeresztúron, melynek következtében három ember életét vesztette. A támadó, Cs.Norbert szerelmi bánat miatt követte el a kettősgyilkosságot, majd önmagával is végzett. 

Norbert nem tudta feldolgozni, hogy az évekkel korábbi kedvese, É.Vivien az egyik kollégájával, Dániellel kezdett kapcsolatot. Az elkövető megfigyelte őket, majd vasárnap éjfél körül rájuk törte a lakásuk ajtaját, és Dániellel azonnal végzett. 

Vivien megragadta a 2,5 éves kislányát és menekülni kezdett, Norbert pedig üldözőbe vette őket. Néhány háztömbbel arrébb azonban utolérte őket, majd a nő fejébe is golyót eresztett, ezután pedig önmagára fordította a fegyverét, és újabb lövéseket adott le. A 2,5 éves Laura mindezt végig nézte. Vivien a lövés után kórházba került, de nem sokkal később életét vesztette. Az áldozat édesanyja szeretné magához venni Laurát, és felnevelni őt: 

Nagyon sok éve már, hogy Vivien és Norbert szakítottakForrás: Thinkstock

"Vivien meghalt." - mondta zokogva a gyászoló édesanya, aki könnyeivel küszködve mesélte, hogy éppen a kórházba igyekeznek a kis Lauráért. 

"Éppen úton vagyunk, hogy elhozzuk a picit a klinikáról. Szeretnénk, ha magunkhoz vehetnénk és felnevelhetnénk az unokámat." 

Laura ugyanis szintén kórházba került a mészárlás után. Szerencsére nem sérült meg, de lelkileg komoly traumákat élt át: "Sokkos állapotba került, ami egy pszichés válaszreakció, beszűkül a kicsi tudatállapota. Ebből ki kell hozni mindenképp! Stabilizálni kell a biztonságérzetét, egy bizalmi légkört kell megteremteni számára" - mondta Makai Gábor szakpszichológus a Blikknek.