Hosszú Katinka és Shane Tusup nem békültek ki: elkerülik egymást

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
békülés Hosszú Katinka Duna Aréna Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak halvány remény volt a múltkori elkapott pillanat: Hosszú Katinka és Shane hiába távoztak egyszerre az uszodából, nem együtt mentek haza. Azután pedig minden visszaállt, továbbra is tudatosan kerülik egymást.

Nem örülhetnek a rajongók békülésnek, nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata még mindig válságban van. Pedig a napokban már mindenki elkezdett reménykedni, hiszen lefotózták őket, ahogy együtt távoztak az uszodából. Valójában azonban nem együtt, csak maximum egyszerre mentek el...

Még mindig tart a krízis Fotó: Szabó Gábor - Origo

A következő napokban pedig továbbra is elkerülték egymást, és teszik ezt tudatosan azóta is. Az uszodában igyekeznek úgy alakítani, hogy elkerüljék egymást. Hosszú Katinka csak Tusup távozása után fél órával érkezett meg a Duna Arénához kedden, így már biztos, hogy nélküle kezdte meg a felkészülést, és egyelőre nélküle is folytatja majd – írja a Blikk. Az is jól látszik, hogy ki az, aki kevésbé hajlandó békülni: Katinka. Tusup ugyanis folytonosan lájkolja az úszónő posztjait, de ez fordítva nem igaz!

Állítják: közös otthonukban tört-zúzott Shane Tususp, ezért költözött el Hosszú Katinka


Napok óta megy a találgatás, miért nem látni együtt a korábban elválaszthatatlan párost, Shane Tusupot és Hosszú Katinkát. Sajtóértesülések szerint, nem egy harmadik fél okozta a kapcsolat megromlását. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.