2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

VV Fanni feltételezett gyilkosa ezzel magyarázta a kocsiban található rengeteg vért

vér Novozánszki Fanni gyilkos VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni feltételezett gyilkosa egy kölcsönkért autóval járta az országot, a csomagtartóban a nő holttestével. A vérfoltok miatt ki kellett találnia egy hihető mesét, hogy elterelje magáról a gyanút: ezzel állt elő.

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el, a családja pedig nem sokáig reménykedhetett abban, hogy megtalálják a lányt. A rendőrség gyorsan kiderítette, hogy Fanni valószínűleg már nincsen életben, így csak a holttestet keresik, és persze az elkövetőt. A feltételezett gyilkos a legújabb információk szerint ismerősétől bérelt autót, ennek a hátsó ülésére helyezte először Fanni testét, majd a csomagtartóba tette és Siófok felé ment. Ott átöltözött, majd Dunaújváros felé vette az irányt.

VV Fanni gyilkosa bérelt autóval furikázott "Forrás: RTL Sajtóklub "

Másnap pedig már vissza is vitte az autót a kölcsönzőbe, és valamilyen magyarázattal kellett szolgálnia a rengeteg vérre, hiszen nem akart lebukni. Azzal magyarázta, hogy elütött egy vadat, azt tette be a csomagtartóba, de meséje nem bizonyult hihetőnek, hiszen a barátja mégis értesítette a rendőrséget -írja a Ripost.

Ezt mondták a rendőrök VV Fanni édesanyjának: videó!


VV Fanni halálhíre megrázta az egész országot, most pedig az az RTL Klub Story Extrában a lány megtört édesanyja is megszólalt a tragédia kapcsán. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.