Két év próbaidőt kapott Gáspár Evelin, közokirat-hamisításért

próbaidő Gáspár Evelin közokirat-hamisítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közokirat-hamisítás és adóazonosítójel meghamisításának bűntette miatt bűnösnek mondta ki a bíróság Gáspár Evelint.

A fiatal sztárt másodfokon két év próbaidőre bocsátotta a bíróság, ám az ítélet még nem jogerős.

"A próbára bocsátás azt jelenti, hogy a bíróság nem szabott ki büntetést, mert nem találta azt szükségesnek. Bár itt még nem jogerős az ítélet, ha az lesz, akkor Evelin – ha két éven belül bármilyen törvénysértést elkövet – azért, valamint a mostani bűntett miatt is büntetésre számíthat" - magyarázta a Blikknek dr. Fröhlich Balázs ügyvéd.

Gáspár Evelin és a szóban forgó autó Forrás: Instagram/evelnigaspar

Evelint az ügyészség azzal vádolta meg, hogy autójának forgalmija és rendszáma egy másik személygépjárműhöz tartozik. Erre három évvel ezelőtt egy közúti ellenőrzésen derült fény.

A sztár azt állítja, egy ismerősétől, egy autókereskedőtől kapta a kocsit és nem tudott róla, hogy az autó nem a megfelelő okiratokkal rendelkezik.

"Nem voltam tudatában annak, hogy a kapott okmányok hamisak, mivel megbíztam az autókereskedő barátomban. Elegem van abból, hogy mindenki csak átver és kihasznál. Mivel ismert az anyagi helyzetem, így veszik a bátorságot, hogy emberileg és anyagilag kihasználjanak. Három éve még nagyon naív voltam, de örülök, hogy megtörtént ez az eset, mert rájöttem, hogy nem kell bízni az emberekben, így a baráti köröm nullára csökkent" - mondta A Blikknek Evelin, aki igazolt elfoglaltsága miatt nem jelent meg a bíróságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.