Vannak olyan eszközök, melyek mindenkinél alapvetőek egy illemhelyiségben, és van, akinél a kés is ilyen. És, hogy mire használják? Kiderül!

Minden családnak megvannak a maga szokásai, ami az internet betörése előtt általában nem került nagy nyilvánosság elé. Ma már azonban bárki bármit megoszthat, így derült ki, hogy van olyan család, ahol a kés ugyanolyan fontos a vécében, mint a kefe vagy éppen a pumpa. A család egyik tagja tette közzé a történetet Redditen hozzátéve, hogy sokáig abban a hitben élt, ezt mindenki használja.

Erre jó a kés a vécében...Forrás: Dreamstime

„Nálunk az egész család végterméke nagy, talán genetika, talán az étkezéssel függ össze, de mindenki kitesz magáért. Ilyenkor pedig olykor hiába öblítjük, nem megy le. Csak forog, forog, mintha gúnyolódna rajtad. Nálunk alapvető dolog volt, hogy van kakikésünk. Ez egy régi, rozsdás konyhai kés volt, ami a mosókonyhában egy szögre akasztva lógott és csak erre a célra használtuk. Az is teljesen normális volt, hogy odaszóltunk egymásnak, »Héé, ide tudnád adni a kakikést?«. Azt hittem, ez ugyanolyan tartozék másnál is, mint a kefe, vagy a pumpa" - idézi a Buzzfeed a posztolót.