Őrülten veszélyes trend terjed az interneten, méghozzá a mosókapszula kihívás, ami azt jelenti, hogy megeszik a mosószert a fiatalok, és ezt felveszik videóra...

Rengeteg őrült kihívás terjed az interneten, és most itt a legújabb veszélyes, egészségtelen eszementség: mosókapszulát esznek a fiatalok. Hogy miért? Azért, mert két srác elkezdte, és mások is kedvet kaptak hozzá. Pedig az eredeti videóban nem is nyelték le valójában a kapszulát, de a vak követőiknek ez már mit sem számít, ők megteszik. Meglepő, de hangsúlyoznunk kell mennyire veszélyes lenyelni egy vegyszerekkel teli „zacskót".

Mosókapszulát esznek a fiatalokForrás: Flickr/US CPSC

A jelenség annyira elkezdett terjedni, hogy a Youtube már be is tiltotta azokat a videókat, melyeken a fiatalok kapszulát esznek, a mosószergyártó pedig figyelmeztetést adott ki arról, hogy nem egészséges sőt, mérgező lenyelni a tisztítószert. Sokan segítséget is kértek az egyik gyártótól, miután lenyelték a kapszulát, mert égő érzést éreztek a gyomrukban: mindenkinek azt tanácsolta a vállalat, hogy nyomban keressen fel egy orvost. 

@dyses_vines által megosztott bejegyzés,