Hihetetlen, de igaz: az elhunyt anya hozta világra a halott kisbabát.

A 33 éves Nomveliso Nomasonto Mdoyi nemrég komoly légzési nehézségekre panaszkodott, de az orvosok nem tudták megmondani, mi okozza a nő tüneteit. Különböző diagnózisokat követően különböző kezeléseket kapott, ám váratlanul elhunyt. 

A Mthayisi nevű falucskában (Dél-Afrika) élő család a holttestet a helyi temetkezési vállalkozóhoz vitte, aki el is kezdte intézni az ötgyermekes édesanya temetését. 10 nappal később azonban váratlan dolog történt: Nomveliso lábai között ott hevert egy halott kisbaba. 

Közös koporsóban nyugszik a mama és a babaForrás:

Az izmok elernyedése és a baktériumok felszaporodása következtében az anya teste kitolta magából az elhunyt kisbabát. A temetkezési vállalatnál mindenki ledöbbent az eseményen, hiszen ilyet még az sem látott, aki már 20 éve van a szakmában. Nem is beszélve Nomveliso édesanyjáról, aki így is sokkos állapotban volt a lánya halála miatt. 

"Először azzal kell szembesülnöm, hogy meghalt a lányom. 10 nappal később pedig azzal, hogy a halott lányom megszülte a halott unokámat" - mondta a 76 éves asszony, aki szerint szakszerűen hibernálni kellett volna a lánya testét, és akkor nem indult volna el a kitolási folyamat. 

Mivel az anyát többféle módszerrel is kezelték, ezért nem egyértelmű, hogy a kisbaba a nő betegsége miatt, vagy a kezelések miatt veszítette-e életét? Így azt sem tudják, hogy megmenthették-e volna vagy sem. Közös koporsóban helyezték őket végső nyugalomra. - írta meg a DailyMail