A pokolba kívánja mindenki azt a fiatal házaspárt, akik eltértek az általános szabályoktól az esküvőjük során. 

A fiatal ausztrál házaspár a legnagyobb boldogságban kötötte össze az életét, és álmukban sem gondolták, hogy magukra haragítják az internet népét. Pedig ez történt, miután kiderült, hogy nem a nő vette fel a férje nevét, hanem fordítva. 

Grant Philips durva mocskolódó üzeneteket kap a közösségi oldalán, mióta megváltoztatta nevét: 

"Milyen férfi az, aki felveszi a felesége nevét? Egy rohadt kis pina vagy. Remélem, hogy te, és a ribanc feleséged meghaltok egy autóbalesetben. És nem örökítitek tovább a génjeiteket." - csak egy példa a sok közül. 

Grant Phillips (@grant87) által megosztott bejegyzés,

Pedig Grant elárulta mindenkinek, hogy miért döntöttek így. A felesége, Jade ugyanis a családja utolsó sarja. Nincs fiútestvére és unokatestvérei sem, tehát ő az egyetlen, aki továbbörökítheti a családnevüket. 

Grant Phillips (@grant87) által megosztott bejegyzés,

A szerető férfi pedig fejet hajtott Jade kérése előtt, és belement abba, hogy a menyegzőt követően a nő családnevével éljenek tovább, és a leendő gyerekek is azt viseljék majd. De arra nem számítottak, hogy mindennek elhordják őket: 

"Kaptunk már mindent, és az ellenkezőjét is. Volt aki azt írta, hogy vetéljen el a feleségem minden terhessége során, mások azt kívánták, hogy haljunk meg balesetben vagy öljük meg magunkat. És volt aki megkérdezte, hogy tampont is én használok-e?" - mesélte az elkeseredett férj az Independentnek