Hárman versenyeznek a sorozatgyilkos szektavezér, Charles Manson holttestéért

Forrás: AFP/Ho -
holttest szektavezér Charles Manson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudják eldönteni, kit illet a sorozatgyilkos szektavezér holtteste: hárman is jelentkeztek érte, de mindegyikükkel van valami baj...

Hárman küzdenek Charles Manson, vagyis a gyilkos szektavezért holttestéért. A férfi még tavaly novemberben hunyt el, miután többször is kórházba került. Azóta zajlik teste kiadatásának ügye, de még nem jutottak dűlőre, pedig jelentkező akad, egyből hárman is szeretnék megkaparintani, ám valami probléma mindegyikükkel van.

Charles Manson testéért versengenek Forrás: AFP/Ho
  • A hivatalos iratok szerint az első igénylő Michael Channels, aki azt állítja, nála van a szektavezér eredeti végakarata, de az általa benyújtott dokumentum csak részben olvasható. Ráadásul őt annak idején beidézték tanúként, így megkérdőjelezhető a végakarat érvényessége is.
  • A második versenyző Matthew Robert Lentz, aki azt állítja, hogy ő Manson fia. Matthew szintén benyújtott egy végakaratot, ám az csak egy tanúval van aláíratva kettő helyett, így ez sem fogadható el.
  • A harmadik jelentkező pedig Jason Freeman, aki azt állítja, hogy ő Manson unokája. Természetesen ő is nyújtott be dokumentumot, hogy bebizonyítsa, ő Charles Manson Jr. fia, ezzel együtt látszólag a szektavezér legközelebbi rokona. Ezzel szemben viszont Manson azt hangoztatta még életében az őröknek, hogy neki bizony nincsen egy rokona sem.

A TMZ szerint nem lesz egyszerű dönteni, így még egy darabig biztosan nem fogják kiadni senkinek a testet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.