Meghan Markle köszöntőt mondhat az esküvőjén

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson -
esküvő Meghan Markle köszöntő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle, Harry herceg menyasszonya azt tervezi, hogy köszöntőt mond az esküvőjén. Ezzel figyelmen kívül hagyja a királyi család több évszázados hagyományát.

Az egész világ várja már május 19-ét, amikor Harry herceg és az amerikai színésznő, Meghan Markle házasságot köt. Az már biztos, hogy a szertartás nem olyan lesz, mint amit eddig a királyi családtól megszokhattunk.

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét az egész világ izgatottan várja Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Meghan figyelmen kívül hagy egy hagyományt. Az egykori színésznőt az édesapja, Thomas Markle vezeti majd az oltárhoz, de úgy néz ki, hogy az örömapa beszédet nem akar mondani. Amennyiben visszautasítja a lehetőséget, akkor a helyébe a menyasszony lép majd. Ilyenre pedig több száz éve nem volt példa II. Erzsébet országában - írja az Index 2 a Sundy Times nyomán.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.