Búcsút mondhatunk a vízvezeték-szerelős felnőttfilmeknek, inkább az igényesebb, szinte már hollywoodi minőségre törekvő alkotások lesznek a 2018-as év trendjei.

Az AVN, azaz a pornóvilág Oscar-díjátadója közeledtével a Man's Health összeszedte, hogy milyen trendekre figyelhetünk fel, ha 2018-ban véletlenül egy-egy újabb felnőttfilmbe kukkantunk bele.

1. Fontos a történet
A megszokott kifutófiús vagy szerelős történetek után az utóbbi években az akciófilmekre és a thrillerekre álltak át a filmrendezők, ez a trend pedig 2018-ban még inkább erősödik majd.

Nemcsak a történet, a minőség is fontos lesz 2018-ban, ha felnőttfilmekről beszélünk."Forrás: Shutterstock "

2. Virtuális valóság
Ha nem akarunk leragadni a számítógép előtt, hanem valami extrémebbre vágyunk, bátran ruházzunk be egy VR szemüvegre, hiszen Adam Grayson, az Evil Angel nevű pornócég igazgatója szerint idén nagy népszerűségnek örvendhet a VR-pornó.

3. A gagyi már nem menő
Nemcsak a történet lett fontos, hanem a kivitelezés is, hiszen úgy tűnik, a felhasználók már hajlandóak fizetni azért, hogy jobb minőséget kapjanak. A Man's Health cikkében megszólaló Brett Rossi színésznő szerint a glamourpornóé a jövő.

A nők is egyre inkább érdeklődnek a pornófimlek iránt."Forrás: Origo "

4. Trend lett az álvérfertőzés
A filmekben természetesen nem valódi rokoni kapcsolatokat ápoló színészóriásokat láthatunk majd, de az illúzió mégis erősen élni fog a nézőben. Úgy tűnik, az egyik legnagyobb tabu a 2018-as év legnagyobb csábítása is lesz, amelyre már szakszó is van: fauxcest.

5. A nőknek kedveznek
Úgy tűnik, egyre több nő érdeklődik a felnőttfilmek iránt, így idén rájuk is gondoltak a készítők. Kifejezetten olyan alkotásokra számíthatunk, melyekben nemcsak, hogy a nők kerülnek előtérben hanem készítőik között is főként nőket láthatunk majd.