Nem csak az életük zajlik a nyilvánosság előtt, ők a testrészeiket is kipakolják, hogy semmi ne maradjon titok. Néhány celeb egyszerűen imád az Instaramon meztelenkedni, másoknak pedig csupán egy múló hóbort a pucér fotók posztolása, de egy biztos, kevés olyan világsztár van, aki nlg nem tette közzé testét az Instagramon: Kim Kardashian és Amber Rose például már sokszor mutatta meg idomait. 

Kim Kardashian

Kim KardashianForrás: Isntagram/Kim Kardashian

A sztáranyuka visszatért régi önmagához, és egyre többször pakolja ki meztelen testét. Párizsi kirablása után ugyan egy rövid időre eltűnt a közösségi médiából, de sokáig nem tudta tartani magát elhatározásához. Egyszerűen szüksége van arra, hogy mindenki lássa idomait.


Emily Ratajkowski

Emily RatajkowskiForrás: Instagram/Emily Ratajkowski

Néhány filmes szerepét kivéve Emily Ratajkowski egész karrierje a meztelenkedésből áll. Ő az Instagramon való vetkőzés koronázatlan királynője, természetesen a férfiak nagy örömére. Nincs a testének olyan szeglete, amit eddig meg ne mutatott volna, és úgy néz ki, megtartja ezt a jó szokását: esze ágában sincs felöltözni.


Selena Gomez

Selena GomezForrás: Facebook/Selena Gomez

Gyermekszínészként kezdte a karrierjét Selena, de azt nem szeretné, ha örökké kislányként tekintenének rá, ezért egy igen egyértelmű jelzést adott: levetkőzött. Meztelen képét természetesen Instagramon is megmutatta, de nem hazudtolta meg magát. Ízléses fotó született.


Mylie Cyrus

Miley CyrusForrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

Eszement éveket tudhat a háta mögött Miley Cyrus: miután felbontották eljegyzésüket Chris Hemsworth-szel az énekesnő úgy viselkedett, mint akinek elmentek otthonról. A polgárpukkasztásra és figyelemfelkeltésre játszott, ezért folyton meztelenkedett az Instagram-oldalán. Azta azonban, hogy a páros kibékült, Miley is lenyugodott, de képei örökké fennmaradnak.

 

Amber Rose 

Amber RoseForrás: Instagram/Amber Rose

A celeb hatalmas idomaival vált híressé, na meg azzal, hogy ő volt Kanye West barátnője. A kopasz hírességnek ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy beírja nevét az amerikai celebtörténelembe, és hogy folytassa pályafutását, ami tulajdonképpen testének mutogatásából áll.