Berki Krisztián életében először szerelmes, saját bevallása szerint. Választottjáról azonban kiderült, hogy másfél éve férjnél van...

Katona Renáta az a nő, aki életében először szerelembe ejtette a nagy macsót, Berki Krisztiánt. A szerelmes reality sztár büszkén vállalja érzéseit és bár nem szerettek volna a nyilvánosság előtt élni, mióta kitudódott a kapcsolat, rendszeresen posztolnak közös képet, sőt a lány már egy reggeli műsorban Berki kedvenc kajáját is elkészítette.

Sokan kedvelik a fiatal lányt és örülnek, hogy kedvencük egy kedves nőt fogott ki magának. Azt azonban eddig senki sem tudta, hogy Reni, azaz Mazsi még házas. Egy neve elhallgatását kérő közeli barát álltólag a Bors-nak azt mondta, hogy a cukrászda tulajdonos egy menő vállalkozó felesége már másfél éve és éppen a kisbabán dolgoztak, amikor Berki színre lépett. Hiába, a szerelemnek nem lehet parancsolni.

Berki Krisztián új kedvesével, Katona Renátával posztolta ki első közös képüketForrás: Instagram/berkikrisztian

"Egészen megdöbbentő számomra ez az egész, Reniék ugyanis babát terveztek még pár hete" - kezdte a barát.

Mások szerint Rubint Rékáék hozták őket össze:

"Rubint Réka óráin találkozgatott Reni és Berki, és a helyiek azt rebesgetik, hogy a híres házaspár elhívta magával síelni, ahová meglepetésként Berki is csatlakozott, a továbbiakat pedig már jól tudjuk."

A lap megkereste a lányt, aki őszintén mesélt arról, mi az izgaság, ám később Berki visszavonta barátnője nyilatkozatát. A férjet is sikerült felkutatni, aki bővebben nem kívánt nyilatkozni, csak annyit mondott: örül, hogy Berki jött és felnyílhatott a szeme.