Kereste a boldogságot Berki Krisztián után Hódi Pamela, de sajnos hiába hitte azt, hogy megtalálta, még nem érkezett el az ideje. Decemberben volt egy kapcsolata, aminek fájdalmas szakítás lett a vége: erről vallott az egyedülálló anyuka. 

Hódi Pamela és Berki Krisztián szeptemberben szakítottak végleg egymással, de egyelőre még nem sikerült rendezi minden felmerülő problémát kettejük között. A gyermekelhelyezés körül vannak nézeteltéréseik, mert, ahogy Pamela fogalmazott, Krisztián elképzelései szöges ellentétben állnak az övéivel.

Nagyon megsiratta szerelmét Hódi Pamela"Forrás: TV2.hu "

Nem ez az egyetlen dolog azonban, amivel Pamelának meg kellett küzdenie: egy nagyon fájdalmas szakításon is túl van. „Az az igazság, hogy volt decemberben valakim. Randizgattam már szeptember óta, amióta szingli vagyok, de úgy igazán nem kötődtem senkihez, meg nem jöttek az érzelmek... Viszont volt ez a valaki, akivel sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy kellett volna. És őt nagyon-nagyon megsirattam. Hosszú évek után végre szívből tudtam sírni valaki után. Az elmúlt években én mindig dühből sírtam. Azért, mert az egómat, az önérzetemet és a nőiességemet rombolták szét. Ez most nagyon-nagyon más volt, most decemberben a szívem fájt nagyon. Azért, ami történt... Most egyébként nincs párkapcsolatom. Nem vagyok ellene, hogy legyen, de nem is érzem azt nagyon, hogy nekem most erre szükségem lenne" – mondta a TWN-nek Pamela, aki azt is elárulta, hogy közös megegyezés volt a szakítás. „Közösen beszéltük meg a dolgot, közösen döntöttünk így. Az az igazság, hogy volt egy nyomós indoka annak, hogy köztünk ez az egész nem teljesedhetett ki ott és akkor. Jobbnak láttuk így mindketten, ha inkább most véget vetünk ennek, akármennyire is fáj. Nagyon megviselt ez engem, és tudom, láttam, hogy őt is. De el kellett ezt fogadnunk" – mondta Pami.

Pamelán látszott, hogy boldog, kapcsolatát mégsem kürtölte világggá


Hódi Pamela annak idején a Mokkában vendégeskedve titokzatoskodott esetleges új szerelmével kapcsolatban. Ugyan nem azért ment a reggeli műsorba, hogy erről beszéljen, de a műsorvezetőknek egyből feltűnt a boldogsága, és rákérdeztek ennek okára! Olvasd el erről a LIfe.hu cikkét!