Nem bírt megbirkózni a fájdalommal Drahota Andrea, mikor elveszítette férjét, Kozák András színészt: megtervezte, hogy követi a halálba, de mára megbékélt a veszteséggel.

Az egész család tisztában volt azzal, hogy Kozák András nagyon beteg, tudták, hogy elkerülhetetlen a tragédia, mégis összetörte őket a színész halála. Egy ilyen veszteségre nem lehet felkészülni özvegye, Drahota Andrea színésznő szerint.

Drahota AndreaForrás: MTI/Zih Zsolt

„Hiába tudod, hogy valakid, akit szeretsz, el fog menni. Mindenfélét elképzelsz, hogyan fogod túlélni, mit teszel azután, de amikor bekövetkezik, semmihez nem hasonlít a fájdalom. Tökéletesen és precízen megterveztem, hogyan követem a halálba, mindenféle megvalósítható tervem volt az öngyilkosságra. Orvos testvérem jóval korábban még érdekességképpen elmesélte, miként kell azt megtenni, hogy ne menthessenek meg valakit. Ágnes, a lányom és a menyem - akik mindenhová, még a fürdőszobába is követtek - a tanúim rá, mennyire furcsán, zaklatottan viselkedtem. Aztán láttam a gyerekeim szemében a félelmet, és akkor elhalasztottam a megvalósítást" – mondta a Best Magazinnak Drahota Andrea.