Alekosz érdekesen közelített a nőnap felé: úgy döntött, hogy egy szexbabával tölti az ünnepet. „Az üzenet, világos: Alekosz nem tárgyként kezeli a nőket, hanem nőként kezeli a tárgyakat" – írta a valóságshow-sztár az esetről.

Alekosztól megszokhattuk, hogy mindig különös módon közelíti meg a dolgokat, ez alól a nőnap sem kivétel. Úgy döntött, hogy ez alkalomból ellátogat egy szexbabákat kínáló bordélyházba, és a nők tárgyiasítása ellen úgy harcol, hogy nőként kezeli a tárgyakat, vagyis ez esetben a babát. Élményeiről Facebook-oldalán számolt be.

Alekosz szexbabával töltötte a nőnapotForrás: TV2

"Nemzetközi Nőnap alkalmából, hivatalból, s egyszerű férfiként is: Köszöntöm a lányokat, nőket, asszonyokat. Ugyanakkor, hangot adok azon kétségeimnek, hogy nem bánunk kellő Tisztelettel az ezen a napon ünnepeltekkel. (...) Bár, esendő férfi vagyok én magam is, ma - nőnap alkalmából, a bujaságnak megálljt parancsoltam, s médiacsendőri revolveremet kitáraztam. Üres fegyverrel, töltött szívvel kerestem fel egy szexbababordélyt, hogy egy poliészter prostituálttal töltsem ezt a meghitt éjszakát. Az üzenet, világos: Alekosz nem tárgyként kezeli a nőket, hanem nőként kezeli a tárgyakat. Kapcsolatunk Kányával - ő a legmagányosabb és legelhanyagoltabb poliészter prostituált - döcögősen indult. Miután a Főúrnak kifizettem Kánya tiszteletdíját, azt tapasztaltam, hogy partnerem kiszolgáltatott és üres. Jól érződött.. egy néma áldozat ő, a férfi romlottság oltárán. Hónom alá kaptam hát, s egy közeli étteremben ültettem le magammal szemben. Csárdáskirálynőt hallgattunk, s közben tudtára adtam; a múltja, nem érdekel" - írta Alekosz.